Campanella Ensemble20180703 19

Olemme kokeneita esiintyjiä ja laulamme mielellämme niin perhejuhlissa, matineoissa kuin yritysjuhlissakin. Olemme olleet mukana laulamassa myös taustanauhoja.

Meidät voi tilata esiintymään soolona, duona, tertsettinä, kvartettina tai koko ryhmän vahvuudella, aina sopimuksen mukaan.

 

Sopraanot

Tiina Kauranen

Olen laulanut pienestä tytöstä lähtien; Tampereen musiikkiluokat ja Tactus-kuoro loivat jo pienestä pohjan kuorolaulun maailmaan.

Campanella-kuorossa lauloin vuodesta 1991 sen päättymiseen asti 2007.

Olen ollut mukana myös Tampereen oopperakuorossa sekä Savonlinnan oopperajuhlakuorossa.

Laulaminen ja musiikki ovat myös keskeinen osa työtäni lastentarhanopettajana. Soitan sekä pianoa että kitaraa.

Henna Leisiö

Aina olen laulanut, erittäin lukuisilla tyyleillä!

Campanellan, Tampereen oopperan kuoron ja yhä jatkuvien yksinlaulutuntien lisäksi päätyöni on Kulttuuriosuuskunta Uulun muusikkona.

Opetan maailman eri musiikkiikulttuureita ja esiinnyn sen vuoksi vaihtuvilla kokoonpanoilla ja vaihtuvien musiikkien parissa viikoittain.

Mari Sares

Kuorolaulu on kuulunut harrastuksiini pienestä pitäen. Campanellassa ehdin laulaa 16 vuotta. Kuorolla ja sen johtaja Aino Loppelalla oli suuri vaikutus siihen, että laulusta tuli lopulta ammattini.

Valmistuin musiikkipedagogiksi Turun AMK:sta v. 2008. Suomen Kansallisoopperan kuorossa olen laulanut 1-altossa vuodesta 2010.

Laulua olen opiskellut Aino Loppelan, Kirsti Tuomisen, Pia-Gunn Anckarin ja Eva Blahován ohjauksessa, nykyinen laulunopettajani on Anna Karlsson.

Sanna Hiukka

Innostuin laulamisesta lukiossa pianonsoiton jäädessä taka-alalle. Campanellassa lauloin vuodesta 1998 kuoron viimeiseen adventtikonserttiin 2007 asti. Sen jälkeen olen laulanut Harjun kamarikuorossa ja Tampereen oopperan kuorossa.

Nyt tuntuu kuin palaisi juurilleen laulamaan tässä kokoonpanossa.

Päivi Saari

Kati Paunonen

Olen laulanut aina ja melkein aina kuorossa. Lapsena lauloin pieksämäkeläisessä lapsi- ja nuorisokuoro Sonekassa 7 vuoden ajan ja olin mukana musiikkiteatterissa. Muutettuani Tampereelle lukioon liityin jo samana vuonna Campanellaan, jossa viihdyin 8 vuoden ajan. Olen laulanut myös lyhyen aikaan jyväskyläläisessä Cantinovumissa.

Tällä hetkellä laulutunnit Pirkan opistossa ja Campanella Ensemble pitävät huolta laulukunnosta.

Altot

Johanna Laukkarinen

Lauloin Campanellassa vuodesta 1987 alkaen yhteensä 17 vuoden ajan, ja kävin Aino Loppelan laulutunneilla. 1-alton äänenjohtajana toimin yli 10 vuotta.

Nykyisin perheen musiikkiharrastuksiin tuovat lisänsä myös kaksi nuorta viulunsoittajaa.

Matleena Näppilä

Musiikki on aina kuulunut elämääni jollakin tavalla.

Lapsena ja nuorena soitin viulua sekä pianoa, lukioiässä laulaminen ajoi kuitenkin soittoharrastusten edelle. Ehdin laulaa Campanella-kuorossa yhteensä 10 vuotta.

Sonja Hänninen

Laulutaipaleeni alkoi Tampereen musiikkiluokilta. Vuonna 1992 pääsin Campanella-kuoroon, ollessani vain 12-vuotias.

90-luvun puolivälistä alkaen lauloin Aino Loppelan yksinlauluoppilaana useita vuosia. Campanellassa lauloin sen lopettamiseen, 2007 saakka.

Johanna Matero

Kuorolaulun maailmaan tutustuin jo ala-asteella Turun musiikkiluokkien myötä. Myös viulu- ja pianotunneilla tuli kouluiässä käytyä, mutta sittemmin pianonsoitto on painottunut laulustemmojen
opiskeluun.

Campanella-kuoron löysin vuonna 1995 ja lauloin siinä kuoron lopettamiseen 2007 asti.

Nykyisin laulan Tampereen Filharmonisessa kuorossa, jossa olen laulanut vuodesta 2008.

Campanella Ensemblessa olen laulanut syksystä 2018 lähtien.

Leena Myllykorpi

Musiikillinen taipaleeni on alkanut lapsuudessa pianonsoitolla, jonka laulaminen sittemmin syrjäytti yläasteelle siirtyessäni.

Campanellassa aloitin muiden tavoin nuorena ja lauloin mukana 16 vuotta, vuoteen 2006. 2-alton äänenjohtajana toimin Campanellessa yli 10 vuotta. Vahvat juuret siis.

Vuodesta 2006 lähtien olen laulanut Tampereen oopperan kuorossa. Laulutunteja olen vuosien varrella ottanut Aino Loppelalta, Tarja Rantalalta sekä Mari Sarekselta.

 

© 2019 Campanella Ensemble | Design by Foxmill

Campanella ensemble logo w50

nuottiavain